dimecres, 27 de juny de 2012

etapa 1: ja sortim !

Aquest matí, per fi, ja hem fet el recorregut de Roquetes a Barcelona i arribem a les 11:20 a buscar els bitllets i a les 13:15 aproximadament sortim amb el vaixell en direcció cap a Gènova. El viatge es planteja una mica llarg, ja que tenim tota la tarda dalt del vaixell per passar l'estona.

Hem deixat la moto amb les maletes i hem baixat sols 2 bosses amb el mínim per passar la tarde i la nit (pantalons curts, samarreta, xancles...). No havíem pogut portar res de menjar i, per tant, ens tocarà consumir dalt del vaixell a preus molt cars.


Fem les primeres birres (2 Heineken a 4,50€ cadascuna, preu de discoteca) per celebrar que comença el nostre viatge. Dinem al vaixell uns entrepans a la cafeteria (4,40€ cadascun) de pollastre arrebossat amb 1 rodanxa de tomata i un altre de verdures a la graella i un aigua (2€).

A la cabina fa un fred que pela però com que és de 4 ja pensem en posar-nos les mantes dels altres dos llits per dormir. Una dutxa i un parxís a la terrassa de popa ens ajuda a passar l'estona.

Sopar: anem al self-service del vaixell i fem una amanida, pollastre al forn, una mica de peixet i calamars fregits, un parell de formatges, una botella de vi (25 cl) i una aigua (75 cl); tot per 15€.

Ens trobem 4 moteros del Masnou, xerrem una mica i ens anem a dormir, ja que a les 7:00 del matí és l'hora d'arribada a Gènova. A les 7:30 aproximadament baixem del vaixell. No cal córrer, ja que van cridant a poc a poc per aparcaments.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada