dijous, 28 de juny de 2012

etapa 2: de Gènova a Bourg-St-Maurice (360 Km)

Mostra Transalpina 01 en un mapa més gran 
 
Sortim de Gènova. Realment caòtica i ens costa una mica per problemes amb el navegador. Agafem l'autopista (20€) a Torino (avorrida) i hem d'anar molt en compte amb els radars ja que està plagat.

Finalment arribem a Susa i ens dirigim al Mont Cenís. L'asfalt no està gaire bé i les infraestructures que ens trobem (hotels, restaurants) estan pràcticament tots tancats i abandonats. Es nota que és una carretera ja molt poc transitada. Suposem que causat per la construcció de túnel du Fréjus que puja a Modane.

 Mont Cenís

Tot i així, és molt xulo, amb poc trànsit i unes vistes espectaculars. La carretera del Mont Cenís fins a la Val d'Iseré i a Bourg-St-maurice és molt xula i divertida. Gaudim de la ruta i del paisatge.

Coll d'Iseran


de Val d'Iseré a Bourg-St-Maurice

A la Val d'Isère parem en un bar que hi ha al coll a menjar una mica (taula de formatges a compartir, 1 cervesa, 1 aigua i 2 cafès 16€).

llac de Mont Cenís
 llac de Mont CenísColl de l'Iseran

Glaciars de la Vall d'Isère

del Coll d'Iseran a la Vall d'Isère

de la Vall d'Isère a Bourg-St-Maurice

Posem gasolina, molt cara (entre 1,6€ i 1,8€ per litre de 95). Busquem lloc per dormir. Trobem l'oficina de turisme i ens aten una noia molt simpàtica que inclús ens truca ella mateixa a l'hotel per preguntar preus.

Dormim a l'hotel l'Angival (87€, esmorzar a part per 12€ cadascun). L'hotel està molt bé i és acollidor. Ens anem a sopar al restaurant Il Refugio. Es menja bé i amb quantitat i val la pena sols demanar un plat (50€).

En acabar ens anem a dormir, ja que ens hem d'anar acostumant als horaris europeus, esmorzar a les 7:00 del matí i sopar màxim a les 19:30.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada