dilluns, 19 de març de 2012

En vaixell o en moto?

Un dels primers dubtes que tenim és si anem amb vaixell o amb moto el primer i últim dia, és a dir, si anem per carretera fins Niça i des d'allí comencem la ruta o si anem amb vaixell fins a Génova i comencem la ruta allí (i de tornada igual).

Finalment la decisió ha estat fer-ho amb vaixell, tant l'anada com la tornada. I ho hem decidit així per diversos motius. En primer lloc perquè molts dels blocs que hem llegit així ho aconsellen. També perquè guanyem dies, ja que sortir des de casa i arribar a Niça són 831 quilòmetres (és a dir 8 hores) i pràcticament tot per autopista. En canvi, en vaixell, són 20 hores però viatges per la nit. Això vol dir que sortint a mig dia al dia següent, pel matí, ja estàs a Génova descansat per sortir en moto quan, fent-ho tot amb moto, serien 2 dies fins Niça i començar el viatge al dia següent.

El preu del vaixell no és car (uns 350€ anar i tornar amb camarot), comptant que anant amb moto també hauríem de parar a dormir i li hauríem de sumar gasolina, autopistes...

Podeu veure l'oferta de vaixells a directferries:


Aquest preu és amb butaca. Ja veurem si agafem camarot o no (ens podem anar fins als 600€).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada