dilluns, 26 de març de 2012

Navegador Garmin Nüvi 760

Aquest cap de setmana he estat intentant carregar els mapes al navegador de la moto, un Garmin Nüvi 760. He fet una prova i no ha hagut manera de poder carregar bé una ruta del Google Maps (o Google Earth, per al cas és lo mateix) al Garmin. He consultat totes les fonts disponibles i és un desastre. Els de Garmin tot t'ho fan pagar: el MapSource (199€!), per a treballar amb mapes, una aplicació per convertir mapes... a més de les actualitzacions (60€!).

Tot i així al final vaig poder carregar un mapa del Google (format KML) al Garmin convertint-lo primer a format GPX (el que utilitza Garmin), però no com a ruta sinó com a favorits. En definitiva, que no acaba de funcionar.

A més, el Garmin Nüvi 760 no m'agrada gens ja com a funcionament normal: els mapes són incorrectes, la planificació dels viatges lamentable i la ruta escollida i planificada fatal. Sols sortir de casa ja ens plantejava una ruta molt més llarga per arribar al lloc, i això que he tret qualsevol restricció (autopistes...). Molt de MP3, bluetooth i històries i el que ha de fer bé no ho fa.

En fi, que si tinc que comprar-me un altre GPS no serà segurament Garmin.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada