dilluns, 19 de març de 2012

Per on anem?

La primera qüestió que va sorgir és per on aniríem i quin recorregut faríem. Havíem estat llegint diversos blocs i informació per Internet (us recomano que mireu els enllaços) i, la veritat, és que no hi ha una única ruta per fer.

Això ens va portar a una idea que, tot i que costosa, sí que ens ajudaria a escollir la millor ruta. El que varem fer és muntar un mapa a partir de Google Maps (amb 20 parts i després unides totes) pel qual podíem pintar les diferents rutes interessants que trovabem. Perquè?, per a saber quins llocs de coincidència hi havia i quina era la combinació més interessant.

(cliqueu a sobre del mapa per ampliar)

Com veureu en el mapa adjunt, les diferents ratlles de colors signifiquen la representació sobre el mapa de les rutes que hem cregut més adients i que es superposen una amb l'altra.

La ruta que d'entrada ens ha semblat més correcta i a partir de la qual farem la nostra ruta és la de motoitinerari, tot i que hi ha alguns dubtes a aclarir:
  • Perquè en arribar a Val d'Iseré va a donar la volta per autopista i no ho fa pel camí més curt que és l'utilitzat normalment.
  • Perquè no va fins a San Gottardo.
 (Podeu veure la ruta sencera amb Google Maps clicant aquí).

A part d'això, la ruta ens pareix la més propera al que volem fer, a excepció que comença a Nimes (nosaltres començarem des de Génova i retallarem un tros dels Alps francesos i també que acaba al final dels Alps (per Slovenia, acabant a Trieste) i a nosaltres ens fa més goig baixar per les Dolomites.

Tot això ho podreu veure amb les ratlles grogues (les originals de motoitinerari) i les rosa (alternatives nostres).

De totes maneres sols és una aproximació inicial al que volem fer.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada