dilluns, 2 de juliol del 2012

etapa 6: Santa Maria

A les 7:30 baixem a buscar el navegador per programar-lo i ens trobem un altra moto que ha caigut durant la nit a sobre de la nostra. Amb el manillar ha foradat el carenat i ha trencat el dipòsit d'expansió del refrigerant del radiador. En definitiva, que hem de reparar la moto.

La moto és d'uns austríacs que s'han portat molt bé, reconeixent la culpa de seguida i arreglant els papers de l'assegurança sense cap problema. Com que ens costa entendre'ns (sols parlen alemany) truquem a la policia local que molt amablement ens omple el part amistós. Afortunadament el policia parla una mica de Tedesco i italià i, a més, hi ha una cambrera que parla una mica d'espanyol perquè va estar a Bolívia. Entre tots ens aclarim i fem tots els papers.

 accident de moto

Total, que truquem a l'assegurança i ens ve de seguida el cap del taller que tenim a no més de 50 metres de l'hotel. Com que la peça, després de diverses trucades, tardarà més de 5 dies ell mateix ens proposa posar un vas d'expansió d'un Mitsubishi Gallant (!) lligat amb brides. Una xapussa però molt efectiva perquè ens permet continuar sense problema tot el viatge. A més, no ens cobren res per la reparació (entenem que ja s'han apanyat amb l'assegurança).

 Passejant per Santa Maria

A les 14:30 anem a buscar la moto que ja està arreglada i decidim donar una volta per comprovar que tot està correcte i quedar-nos un altra nit al mateix hotel. Tot està correcte, sopem i ens anem a dormir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada