dijous, 5 de juliol del 2012

etapa 9: de Bolzano a Canazei (116 Km)

Mostra Transalpina 06 en un mapa més gran
 
Ens aixequem pel matí pendents de que ens truquen del taller i anem a donar una volta en moto per la carretera del vi fins al llac Monticolo. Com sempre, portem menjar per dinar que hem comprat en un supermercat d'una localitat per on hem passat (fruita, fruits secs, iogurt...).

Ens truquen i ens diuen que la peça ja ha arribat i que podem portar la moto a les 14:30 que ens la faran de seguida. Perfecte, dinem al llac, portem la moto i en 30' està arreglada i llesta.

 Dolomites

La broma puja 392€, però ens permet continuar el viatge. Marxem cap a les 15:30 en direcció a la Vall d'Ega per dirigir-nos en direcció a les Dolomites. La carretera és excepcional i circula per la vall a estones entre passos molt estrets i pel costat del riu.

Passem diversos pobles i quan arribem a Canazei decidim anar a l'oficina de turisme per buscar un Garni. Ens allotgem al Garni Al Viel (dormir i esmorzar per 34€ per persona) i reservem 2 nits. L'hotel està molt bé i el propietari és molt amable. És el final del viatge i volem gaudir de les Dolomites, l'objectiu del viatge.

 Vista de la Sella Ronda, arribant a Canazei
 vista de la Marmolada
Hem arribat a les Dolomites. Objectiu aconseguit.

Anem a sopar a una pizzeria recomanada pel propietari del Garni (Restaurant La Stua, 20€ per persona). Les pizzes són boníssimes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada