dimecres, 4 de juliol del 2012

etapa 8: de Vipiteno a Bolzano

Un altre dia de mala sort. Quan sortim de l'hotel per marxar ens posem a parlar amb 3 motoristes, que també feien ruta, sobre el camí que cadascú fa, i ens despistem de treure el candau de la roda davantera, doblegant el disc de fre. Total, que ens quedem sense fre davanter.

Els mateixos motoristes ens indiquen un taller just darrera de l'hotel (Motocenter) i que un d'ells també ha hagut de fer servir. És un concessionari de Victoria i ens fa una primera revisió on es confirma que el disc està doblegat i que l'hem de canviar.


Ens ajuda a donar-nos l'adreça de Kawasaki de Bolzano i marxem pitant cap allà, amb compte amb les frenades perquè sols ens queda el de darrera. Realment un noi molt amable.

Arribem a Bolzano cap a les 11:00 i amb moltes dificultats busquem on està el concessionari. És una zona industrial i el concessionari es troba dins d'un pol·lígon. Ens ajuden diverses persones i finalment trobem un home que molt amablement ens condueix fins a la mateixa porta del concessionari.

Ja estaven avisats pel noi de Motocenter. Ens confirmen que s'ha de canviar el disc i ens diuen que demà al matí el tindran. El demanem (paguem 100€ de senyal) i ens anem amb la moto. Al menys podrem donar-hi una volta per la Ruta dels Vins (Trento-Merano).

Afortunadament a Frangarto (Bolzano) al costat del concessionari hi ha una oficina de turisme on podem informar-nos del lloc i dels hotels. Decidim quedar-nos en un ben a prop del concessionari (hotel SigmundSkron, 47€ dormir i esmorzar per persona sense mitja pensió, perquè és el dia de descans del cuiner), però que és molt xulo i té unes vistes de la vall excepcionals. És un lloc molt tranquil, amb piscina i on ens podrem relaxar per la tarda. Sabem que és car, però preferim estar a prop i gaudir d'una tarde de relax. Tot i així, hi ha una pensió a 20 o 30 metres que per 30€ es pot dormir.

Ens instal·lem, fem una passejada i decidim banyar-nos i descansar.


Vall de Bolzano

Per a sopar anem a un restaurant just en front de l'hotel, on sopem en una terrassa amb grans vistes de la vall de Bolzano, molt agradable, bó i a un preu ajustat (22€ per persona comptant les birres).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada